انتخاب دوربین مداربسته مناسب برای محیط انبارها

منتشرشده در مقالات سایت
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

انتخاب دوربین مداربسته مناسب برای محیط انبارها

دوربین مداربسته و سیستم نظارت تصویری از بهترین ابزارهای ممکن برای محافظت و مدیریت انبارها به حساب می آیند.با توجه به نیازها و ظرایط موجود در انبارها به مقایسه عملی دوربین های مداربسته با رزولوشن ها و ویژگی های متناسب می پردازیم تا در پایان خودتان بهترین انتخاب را با توجه به شرایط داشته باشید. همیشه در انبارها محصولات با ارزشی وجود دارند که نباید دچار مشکل شوند.برای بررسی و مقایسه ویژگی دوربین ها از انباری کوچکی که در تصویر زیر مشاهده می کنید شروع می کنی

 

بطور کلی در این مقاله بر روی این موارد توضیحاتی داده می شود:

تفاوت رزولوشن: مقایسه تصویر انبار بین دوربین هایی با رزولوشن های 10MP,4K,5MP,HD,SD

میدان دید

استفاده از دید در شب با منبع نور IR یا دوربین مدار بسته با قابلیت کار در نور فوق العاده کم (SUPER LOW LIGHT)

استفاده از دوربین مداربسته پانورامیک

توصیه های کلیدی:

رزولوشن دوربین انتخابی خود را حداقل 1080P در نظر بگیرید؛حتی اگر انبارتان کوچک باشد،زیرا که راهروهای بلند و در نتیجه مسافت طولانی تا هدف نیاز به کیفیت و دقت بالایی در ضبط تصاویر خواهد داشت. رزولوشن های SD و 720P برای مسافت های نزدیک هم جزئیات کمی را نشان می دهند. به هر حال اگر دوربین مداربسته با رزولوشن بالاتر استفاده می کنید (۵مگاپیکسل یا بیشتر) به دلیل میزان نور ناکافی و لوکس پایین در اغلب انبارها ممکن است میزان نویز تصویر به دست آمده به دلیل ضعف عملکرد بعضی از دوربین های مداربسته در نور کم، آزاردهنده باشد.

منبع نور (IR دید در شب) می تواند فعالیت در تاریکی و شب را نیز ضبط کند. زمانی که لامپ های کارگاه و انبار بعد از ساعت های کار،خاموش شوند دوربین های مدار بسته با قابلیت کار در نور بسیار کم هم به سختی می توانند اجسام را ببینند و بهتر است از دوربین هایی با منبع نور IR همانطور که گفتیم استفاده شود.

IR SMART

اگر تنها مروری بر صحنه ها یا فعالیت های رایج در انبار مدنظرمی بود،دوربین مداربسته پانورامیک می تواند بهترین گزینه باشد؛زیرا که محدوده وسیعی را تحت پوشش قرار داده و علاوه بر قفسه ها کف انبار را نیز به خوبی زیر نظر دارد. البته برای شناسایی و دقت بر روی جزئیات خیلی قابل اعتماد نیستند. زیرا با توجه به ارتقاع بلند سقف ها و محل نصب دوربین مدار بسته در انبار و سوله ها و فاصله زیاد دوربین مداربسته پانورامیک تا شیء مورد نظر ممکن است به نتیجه دلخواه نرسیم. اگر نیاز به جزئیات بیشتری دارید توصیه می کنیم از چندین دوربین مداربسته بجای یک دوربین مداربسته پانورامیک استفاده کنید.

بررسی اجمالی

توجه کنید که صحنه مثال ما که تصویرش را در ابتدای مقاله مشاهده کردید،یک انبار کوچک را نشان می داد که ابتدا تا انتهای آن تقریبا ۱۸متر است. جزئیات در انتهای راهرو و انبار ممکن است حتی با محدود کردن میدان دید نیز واضح بنظر نرسد. حال با بررسی تفاوت ها بیشتر در عمل به انتخاب بهتر دست پیدا می کنیم.

مقایسه تصاویر دوربین های مداربسته با رزولوشن تصویر SD و HD و چندین مگاپیکسل فراتر از HD

در تصویر زیر به راحتی می توان تفاوت ها را مشاهده کرد. در تصویر زیر فردی از در ورودی انبار وارد شده است که معمولا بخاطر تفاوت نور و فاصله می تواند چالش برانگیز باشد. با میدان دید افقی 13.5متری میزان پیکسل بر متر در رزولوشن های SD و 720P بسیار کم خواهد بود و شناسایی دقیق براساس جزئیات غیرممکن است. تصویر دوربین مداربسته با رزولوشن های 1080P و 5MP نیز مثلا برای جزئیات صورت کمی خشن و بریده بریده و ناهموار به نظر می آیند در حالی که صورت فرد در رزولوشن 4K راحت تر قابل شناسایی است. در دوربین مداربسته با رزولوشن ۱۰مگاپیکسل کیفیت تصاویر با افزایش نویز تصویر در این صحنه بخاطر نور کم انبار (تقریبا ۳۵لوکس) افت شدیدی می نماید،در حالی که این مشکل در بقیه دوربین ها مشاهده نمی گردد.

دوربین مداربسته با قابلیت کار در نور کم در مقایسه با دوربین مداربسته با نور IR

زمان خاموشی لامپ ها در اکثر انبارها محدود است (به استثنای ۷/۲۴) و قابلیت تصویربرداری در نور کم یک پارامتر کلیدی در تشخیص حوادث در ساعت تاریکی است.

تصاویر زیر مقایسه تصاویر دوربین مداربسته با قابلیت کار در نور کم و دوربین مداربسته مجهز به نور IR را نشان می دهد. رزولوشن تصویر و میدان دید در هر دو صحنه یکی بوده و در تاریکی شدید با میزان نور 0.02 لوکس تصویربرداری صورت گرفته است. دوربین مداربسته بولت  مجهز به نور IR به راحتی اجسام را در صحنه تشخیص می دهد در حالی که دوربین مداربسته با قابلیت کار در نور کم کاملا تصویری مشکی ارائه می دهد.

دوربین مداربسته پانورامیک

با توجه به اندازه انبار و میزان فعالیت ها در اطراف منطقه میدان دید،استفاده از دوربین مداربسته پانورامیک اغلب توصیه می شود. این دوربین ها به کاربران اجازه می دهند تمام راهرو یا راهروها را بسته به شکل نصب و نوع آنها از یک نقطه مشاهده کنند که البته در این حالت نسبت به دوربین مداربسته با لنز ثابت،جزئیات کمتری در تصویر خواهیم داشت. به هر حال با توجه به میزان پیکسل در هر متر،جزئیات کمی قابل مشاهده است که علت آن هم همانطور که گفتیم فاصله زیاد دوربین از کف انبار می باشد. در تصاویر مشاهده می کنید که در دوربین مداربسته پانورامیک از بالا بخاطر زاویه ای که دوربین با سوژه دارد،نمیتوان قد و لباس شخص را تشخیص داد.همچنین شاید تشخیص برداشتن شیئی کوچک نیز با این میزان کم پیکسل بر متر،سخت باشد.

PANORAMIK

در دوربین مداربسته پانورامیک کاهش شدید جزئیات در شب شدیدتر هم خواهد شد. حتی هنگام استفاده از دوربین مداربسته پانورامیک که مجهز به نور IR نیز باشد،تشخیص اشیاء تنها در صورتی راحت است که خیلی به دوربین نزدیک باشند و در واقع همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید،در فاصله معمول هم تشخیص شخص غیرممکن است.

شرکت فنی و مهندسی آراد تصویر با در اختیار داشتن کادری مجرب آماده همکاری در زمینه نصب ، فروش ، مشاوره و اجرای سیستم های حفاظتی دوربین مدار بسته در انواع دوربین های تحت شبکه ، دوربین های مدار بسته AHD و آنالوگ با کیفیت مطلوب می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

خواندن 3940 دفعه

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره
شما اجازه ویرایش یا ارسال نظر ندارید.

دفتر مركزى شركت آراد تصوير

آدرس:تهران ،خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ولی عصر،خیابان فرشید ، پلاك ٨ ، طبقه ۳ ، واحد۱۵

شماره تلفن های: ۸۸۸۰۶۹۵۰ - ۸۸۹۸۶۲۲۸ - ۸۸۹۸۶۲۲۷ - ۰۲۱ 

با ما در تماس باشید

نظر کاربران

  • انتشارات نشر جنگل

    شرکت آراد تصویر دوربین های با کیفیتی برامون نصب کردند که هم قیمت خوبی داشت وهم از خدمات خوبی برخورداره خواستم تشکری کرده باشم.
  • داروسازی بهوزان

    دوربین هاتون خیلی خوب بود از نصب سریع و خوبتون ممنونیم.
  • هواپیمایی قشم

    پس از کلی جستجو شرکت آراد تصویر رو پیدا کردیم و با خرید دوربین هامون از این شرکت و عملکردش راضی هستیم.
  • ایران بورچین

    با اونکه یکسال از نصب دوربین هایی که برامون نصب کردید میگذره اما هنوز کیفیتش مثل روز اولشه خواستم تشکری کرده باشم.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4