UPS (دستگاه برق اضطراری) را بهتر بشناسیم.

منتشرشده در مقالات سایت
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)


دستگاه UPS از واژه Uniteruptiple Power Supply به معنی تغذیه بدون وقفه گرفته شده است.

این دستگاه متشکل از قطعات حالت جامد (Solid-State) بوده که مابین منبع برق ورودی و بار وصل گردیده و از بروز اختلالات برق ورودی (برق شهر) جلوگیری می نماید. به عبارت دیگر برای حفاظت هرچه بیشتر سخت افزار و نرم افزارهای مورد استفاده و همچنین اطلاعات موجود در شبکه های کامپیوتری و به حداقل رسانیدن مشکلات استفاده از برق شهری، از سیستم های منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) استفاده می کنیم. UPS را از نظر نوع کاربرد و تکنولوژی ساخت به سه گروه سیستم با تبدیل دوگانه (ON Line Double Conversion) تقسیم بندی می کنند.

سیستم های اضطراری به دو بخش (off line-standby) و (line interactive) تقسیم می شوند در سیستم های تبدیل دوگانه، مبدل AC/DC به صورت پیوسته تغذیه بار را با یکسوسازی از طریق برق شهری AC/DC و یا در زمان قطع برق از طریق باتری تآمین می نماید. به عبارت دیگر در این شرایط تغذیه مصرف کننده به طور دائم توسط اینورترانجام می پذیرد و شبکه برق شهری کاملا ایزوله می گردد. به همین دلیل تغییرات ولتاژ، فرکانس و...به مصرف کننده ها منتقل نمی گردد. از اینگونه UPSها بیشتر برای دستگاه های بسیار حساس همانند سرور و... استفاده می گردد تا مانع آسیب برق شهری به اینگونه تجهیزات گردد.

ups

سیستم های برق اضطراری off line یا standby در حالت عادی نیز برق شهری را از طریق By Pass به مصرف کننده منتقل می نماید. در این حالت مبدل اصلی دستگاه خاموش بوده یا در صورت روشن بودن در حالت باردهی به مصرف کننده نیست و تنها در موارد خاصی مانند اختلال در شبکه یا قطع برق شهری توان خروجی با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری تأمین می گردد. جایگزینی منبع تغذیه توسط کلید By Pass ممکن است چند میلی ثانیه یا در حد صفر باشد. نوع دیگری از این دستگاه های (UPS) سیستم های Line Interactive هستند که با اضافه شدن سیستم ولتاژ در مسیر By Pass سعی شده عملکرد بهتری نسبت به سری off-line داشته باشند. نوع دیگری از UPSها مجهز به ترانس Buck/Boost و ترانس Ferroresnant بوده که مشابه مدل های off line و line interactive بار خود را از طریق مسیر By Pass فراهم می کنند و بر اثر ایجاد هر حادثه ای که سبب قطع برق شهری شود آن را به اینورتر انتقال می دهند. دستگاه های UPS علاوه بر نگهداری و ذخیره انژی برق به دلیل تجهیز به استابلایزرها، نوسانات جریان برق را کنترل کرده و از وارد آمدن خسارت به دستگاه های مصرف کننده جلوگیری می نماید. امروزه در نصب دوربین مدار بسته استفاده از یو پی اس UPSها بسیار متداول بوده تا حتی در هنگام قطع برق شهری امکان کنترل و نگهداری تصاویر دوربین ها میسر گردد.

گردآوری، تنظیم و ارائه: واحد تحقیقات شرکت مهندسی صنایع و تجهیزات آراد تصویر

دستگاه برق اضطراری یو پی اس UPS

شرکت دوربین مداربسته

نمایندگی فروش یو پی اس UPS

خواندن 4073 دفعه

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره
شما اجازه ویرایش یا ارسال نظر ندارید.

دفتر مركزى شركت آراد تصوير

آدرس:تهران ،خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ولی عصر،خیابان فرشید ، پلاك ٨ ، طبقه ۳ ، واحد۱۵

شماره تلفن های: ۸۸۸۰۶۹۵۰ - ۸۸۹۸۶۲۲۸ - ۸۸۹۸۶۲۲۷ - ۰۲۱ 

با ما در تماس باشید

نظر کاربران

  • انتشارات نشر جنگل

    شرکت آراد تصویر دوربین های با کیفیتی برامون نصب کردند که هم قیمت خوبی داشت وهم از خدمات خوبی برخورداره خواستم تشکری کرده باشم.
  • داروسازی بهوزان

    دوربین هاتون خیلی خوب بود از نصب سریع و خوبتون ممنونیم.
  • هواپیمایی قشم

    پس از کلی جستجو شرکت آراد تصویر رو پیدا کردیم و با خرید دوربین هامون از این شرکت و عملکردش راضی هستیم.
  • ایران بورچین

    با اونکه یکسال از نصب دوربین هایی که برامون نصب کردید میگذره اما هنوز کیفیتش مثل روز اولشه خواستم تشکری کرده باشم.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4